H ΚΟΝΤΑ ΑΕΒΕ ΣΤΗ 15η ΑΡΤΟΖΑ

Η ΚΟΝΤΑ ΑΕΒΕ συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία στη φετινή Αρτόζα (3 – 6 Μαρτίου 2017), τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής στα Βαλκάνια. Στο ανανεωμένο και φιλόξενο περίπτερο το έμπειρο Τεχνικό Τμήμα και οι Πωλητές της Εταιρείας υποδέχθηκαν εκατοντάδες επαγγελματίες από την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και το εξωτερικό και τους παρουσίασαν πολλά μοναδικά καινούρια προϊόντα και συνεργασίες, την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, καθώς και νέες πρωτότυπες δημιουργίες και τάσεις.

Οι επισκέπτες ενθουσιάστηκαν με τις εντυπωσιακές βιτρίνες παρασκευασμάτων, ενώ είχαν την ευκαιρία να γευτούν τις ξεχωριστές δημιουργίες που είχε ετοιμάσει το Τεχνικό Τμήμα της Εταιρείας, αλλά και οι προσκεκλημένοι Chef από τους εμπορικούς οίκους του εξωτερικού που αντιπροσωπεύει επίσημα η Εταιρεία. Πιο συγκεκριμένα, η Εταιρεία φιλοξένησε τον διακεκριμένο σεφ ζαχαροπλαστικής της BAKBEL, κ. Francois Galtier (World Pastry Bronze Winner), ο οποίος δημιούργησε εκλεπτυσμένες και ιδιαίτερα γευστικές τούρτες, τον τεχνικό αρτοποιίας της BÖCKER, κ. Martin Göttlich, του οποίου τα εύγευστα αρτοσκευάσματα είχαν μεγάλη απήχηση στο κοινό, τον κ. Giancarlo Alosa από την CAFFAREL, που εφάρμοσε τις εκλεκτές πάστες και πραλίνες της ιταλικής εταιρείας σε μοναδικές δημιουργίες ζαχαροπλαστικής και παγωτού, καθώς και τους κ. Jens Stadtländer και Joachim Klein των εταιρειών AGRANO και SIEBIN αντίστοιχα, οι οποίοι ανέδειξαν με τις δημιουργίες τους τα προϊόντα που διατίθενται σε αποκλειστικότητα από την ΚΟΝΤΑ ΑΕΒΕ.

Ακόμη, οι προθήκες του περιπτέρου γέμισαν με πρωτοποριακές προτάσεις βασισμένες σε προϊόντα και των υπόλοιπων εταιρειών που αντιπροσωπεύει η Εταιρεία. Οι πρώτες ύλες της IAS BUNGE ήταν το μυστικό της επιτυχίας για πολλά από τα κέικ, cookies, μπάρες, ντόνατς, cheese cakes και πολλά άλλα, που είχαν τη δυνατότητα να γευθούν όσοι επαγγελματίες επισκέφτηκαν το εκθεσιακό περίπτερο. Εξαιρετικά αρτοσκευάσματα, καθώς και μεγάλη ποικιλία αλμυρών σνακ και γλυκών φούρνου, ετοιμάστηκαν με προϊόντα των εταιρειών PLANGE, UNIFERM και DIAMANT. Επιπλέον, οι πάστες φρούτων και το άρωμα βανίλιας της OLBRICHTAROM, καθώς και οι επικαλύψεις και γεμίσεις ζαχαροπλαστικής της MAMMAMIA ανέδειξαν τις ξεχωριστές δημιουργίες αρτοζαχαροπλαστικής και παγωτού που προσέλκυσαν τους επισκέπτες.

Το ενδιαφέρον του κοινού διατηρήθηκε αμείωτο σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης για τα νέα προϊόντα και τις καινοτομίες, με τις οποίες η ΚΟΝΤΑ ΑΕΒΕ επιδιώκει να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες των επαγγελματιών στο χώρο της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής, αλλά και του παγωτού.

Scroll to Top