Δίκτυο Πωλήσεων & Διανομής

Η ΚΟΝΤΑ ΑΕΒΕ διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα πωλήσεων που καλύπτει την Αττική, τη Θεσσαλονίκη, ολόκληρη τη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα, καθώς και τα νησιά του Αιγαίου. Οι πωλητές της Εταιρείας επισκέπτονται σε καθημερινή βάση το χώρο εργασίας των επαγγελματιών, προσφέροντας άμεση, φιλική και γρήγορη εξυπηρέτηση. Το δίκτυο της περιλαμβάνει επίσης 31 εμπορικούς αντιπροσώπους, οι οποίοι εξυπηρετούν το σύνολο της ελληνικής αγοράς, την ηπειρωτική Ελλάδα, την Κρήτη και τα υπόλοιπα νησιά.

Για την ακόμα πληρέστερη ανταπόκριση στις ανάγκες του διευρυμένου πελατολογίου της, η ΚΟΝΤΑ ΑΕΒΕ διαθέτει τμήμα εξυπηρέτησης πελατών που λειτουργεί καθημερινά προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους συνεργάτες της. Οι παραγγελίες εκτελούνται άμεσα την επόμενη ημέρα.

Η διανομή των προϊόντων (περισσότεροι από 197 κωδικοί) πραγματοποιείται με ιδιόκτητα φορτηγά που καλύπτουν την Αττική, τη Βόρεια και την Κεντρική Ελλάδα, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές η Εταιρεία εξυπηρετεί τους πελάτες της μέσω εμπορικών αντιπροσώπων ή συνεργαζόμενων πρακτορείων

Scroll to Top