Εταιρικό Προφίλ

Νέας Γενιάς Προϊόντα!

Η ΚΟΝΤΑ ΑΕΒΕ είναι μία πρωτοπόρος ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1997, η οποία εισάγει σε αποκλειστικότητα, εμπορεύεται και διανέμει νέας γενιάς πρώτες ύλες για επαγγελματίες αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες.

Η Εταιρεία διαθέτει κεντρική μονάδα αποθήκευσης και διανομής στις Αχαρνές Αττικής, που περιλαμβάνει πλήρως εξοπλισμένη αποθήκη, ψυγεία και γραφεία 600 τ.μ. Τα προϊόντα φυλάσσονται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας και παρακολουθούνται με βάση την ημερομηνία λήξης και το LOT κάθε είδους. Συνεπώς, τηρείται αυστηρά η αρχή του FIFO (First In – First Out).

Η Εταιρεία έχει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα πωλήσεων καθώς και δίκτυο διανομής με δικά της φορτηγά. Παράλληλα διανέμει τα προϊόντα της μέσω εμπορικών αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα και τα εξάγει σε χώρες όπως η Κύπρος και διάφορες άλλες όμορες Βαλκανικές χώρες.

Η ΚΟΝΤΑ ΑΕΒΕ διαθέτει πλούσια γκάμα α’ υλών αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και παγωτού, που καλύπτει πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες των επαγγελματιών, και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην ελληνική, την Κυπριακή και τη Βαλκανική αγορά 11 εμπορικούς οίκους διεθνής εμβέλειας από την Ευρώπη και την Αμερική.

Scroll to Top