ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: ΤΑ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, η ΚΟΝΤΑ ΑΕΒΕ βρέθηκε για άλλη μια φορά κοντά στους επαγγελματίες της Κρήτης με την παρουσίαση αρτοποιίας που πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις της ΚΟΡΩΝΗ ΑΕ, παρασύροντας τους συμμετέχοντες σε ένα απολαυστικό ταξίδι γεύσης και δημιουργικής απόλαυσης.

Ο τεχνικός σύμβουλος αρτοποιίας της εταιρείας κ. Απόστολος Δημητρούσης, σε συνεργασία με τον τεχνικό της ΚΟΡΩΝΗ ΑΕ κ. Λευτέρη Ανδρεαδάκη, προετοίμασαν και παρουσίασαν πολυάριθμες εφαρμογές με την ολοκληρωμένη γκάμα καινοτόμων προϊόντων αρτοποιίας με πλούσια διατροφικά οφέλη, που εξασφάλισε κατ’ αποκλειστικότητα από κορυφαίους προμηθευτές για τους  Έλληνες επαγγελματίες η ΚΟΝΤΑ ΑΕΒΕ.  Οι εξαιρετικές σειρές προϊόντων της από εκλεκτές α’ ύλες, ικανοποιούν τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς και τις απαιτήσεις των ενημερωμένων καταναλωτών για υγιεινή διατροφή. Η χρήση αλεύρων με ιδιαίτερο διαθρεπτικό προφίλ, οι καρποί ολικής άλεσης και ο εμπλουτισμός με σπόρους superfoods που έχουν αναγνωρισμένα θρεπτικά οφέλη, εγγυώνται νόστιμα αρτοποιήματα υψηλής διατροφικής αξίας.

Στο επίκεντρο της παρουσίασης βρέθηκαν λαχταριστά αρτοσκευάσματα και αλμυρά σνακ με απίθανη πικάντικη γεύση και ιδιαίτερα αρωματικό χαρακτήρα. Οι τεχνικοί ανέλυσαν τα πλεονεκτήματα των προϊόντων, ενώ οι επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να εμπνευστούν και να εμπλουτίσουν διαδραστικά τις γνώσεις τους χάρη στις συμβουλές και τις τεχνικές που παρουσιάστηκαν.

new photo for koroni
Scroll to Top