Η ΚΟΝΤΑ ΑΕΒΕ ΣΤΗΝ 16η ΑΡΤΟΖΑ

Η ΚΟΝΤΑ ΑΕΒΕ έδωσε δυναμικό παρόν για ακόμα μία φορά στην έκθεση ΑΡΤΟΖΑ στις 22-25 Φεβρουαρίου 2019 στο Metropolitan Expo.

Στο εντυπωσιακό περίπτερο της Εταιρείας φιλοξενήθηκαν ο Pastry Chef & Brand Ambassador της CAFFAREL κ. Giancarlo Alosa, καθώς και ο Τεχνικός Σύμβουλος Αρτοποιίας της BÖCKER κ. Jamie Brown. Οι δυο τους σε συνεργασία με τους τεχνικούς συμβούλους ζαχαροπλαστικής της Εταιρείας, κκ. Λάμπρο Σκουλίκα και Γιώργο Θεοδώρου, καθώς και με τον τεχνικό σύμβουλο αρτοποιίας κο Απόστολο Δημητρούση, παρουσίασαν εντυπωσιακές δημιουργίες που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Όσοι επισκέφτηκαν το περίπτερο της ΚΟΝΤΑ ΑΕΒΕ ενθουσιάστηκαν με τις νέες εφαρμογές που παρουσιάστηκαν τόσο στη ζαχαροπλαστική όσο και στην αρτοποιία αλλά και στο παγωτό, τις νέες συνεργασίες αλλά και τα νέα προϊόντα που η Εταιρεία λανσάρει, ακολουθώντας πάντοτε τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς.

Scroll to Top