ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΝΤΑ ΑΕΒΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ (Covid-19)

Η Εταιρεία μας με υψηλό αίσθημα ευθύνης παρακολουθεί σε καθημερινή βάση τις εξελίξεις σχετικά με την παγκόσμια πρόκληση που αντιμετωπίζουμε λόγω της εξάπλωσης του ιού Corona Virus Covid-19.

Ενεργώντας σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO), tου Εθνικού Οργανισμού Δημόσια Υγείας (ΕΟΔΥ) και των εθνικών αρχών της χώρας μας, προχωρήσαμε άμεσα στην υλοποίηση δράσεων που ανταποκρίνονται στην κρισιμότητα της κατάστασης και έχουν ως στόχο την αποφυγή ή ελαχιστοποίηση πιθανών επιπτώσεων.

⇒ Υιοθετούμε αυστηρά μέτρα πρόληψης για την αποτροπή εμφάνισης εστίας στις εγκαταστάσεις μας, διατηρώντας υψηλό επίπεδο υγιεινής σε όλους τους χώρους, γραφεία και αποθήκη, με συνεχή καθαρισμό και απολύμανση.

⇒ Δίνοντας προτεραιότητα στην προστασία του ανθρώπινου δυναμικού εφαρμόζουμε ταξιδιωτική απαγόρευση, εργασία από το σπίτι και απαγόρευση επισκέψεων από εξωτερικούς συνεργάτες στους χώρους της Εταιρείας.

⇒ Παραμένουμε καθημερινά στη διάθεση των πελατών της Εταιρείας εξυπηρετώντας τηλεφωνικά τις παραγγελίες μέσω του Τμήματος Πωλήσεων αλλά και του τηλεφωνικού μας κέντρου.

⇒ Τηρούμε απαρέγκλιτα αυστηρές οδηγίες στον χώρο της αποθήκης μας κατά την αποδοχή οδηγών φορτηγών και την παραλαβή εμπορευμάτων, με σκοπό να διασφαλιστεί η σωστή και υγιεινή διατήρηση, μεταφορά και αποθήκευση προϊόντων.

⇒ Τέλος, προκειμένου να διατηρηθεί η ασφάλεια στην εφοδιαστική αλυσίδα, κατά την παράδοση προϊόντων στους πελάτες μας, οι οδηγοί μας είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν γάντια και μάσκες κατά την εκφόρτωση – παράδοση.

Η εταιρεία ΚΟΝΤΑ ΑΕΒΕ παρά τις αντίξοες συνθήκες, συνεχίζει την αξιόπιστη λειτουργία της, στηρίζει σε καθημερινή βάση τους συνεργάτες της, διεκπεραιώνει και παραδίδει κανονικά όλες τις παραγγελίες της.

Scroll to Top